неділю, 15 березня 2009 р.

Ґудзовані ідеї

Я люблю ґудзики. Можна навіть сказати, що я їх обожнюю :) І в мене ще в дитинстві була така коробочка, яка була вщент заповнена всілякими ґудзиками. Навіщо я їх збирала - я не знаю :) Але тепер настав-таки їх час! :)

Ґудзиками можна прикрашати все, що під руку попадеться - щоденники, фоторамки, подушки та інші елементи інтер'єру... Ось лише декілька ідей, що можна зробити:

Фоторамка, ґудзики і суперклей - це настільки просто, що аж не віриться! :) Оригінал інструкції на CraftStylish.




Ще одна ідея від CraftStylish. Цього разу сайт розказує, як зробити ось таку підставку під бокали - корисна і красива річ, правда? :) Для роботи потрібно: 81 маленький ґудзик (з 4 отворами!), муліне 3 кольорів, голка і ножиці. Інструкція у фотографіях тут.





Білий абажур виглядає занадто нецікаво? Кольорові гудзики, суперклей - і ваша лампа стає маленьким шедевром! :) Ще більше ідей на Scrapbooksetc.






Така кашемірова подушка - просто чудовий подарунок коханій людині! Деталі шукайте на Katie's Nesting Spot.





Ось такий кольоровий записник від Funky. Знову ж таки - ґудзики і супер-клей. Все геніальне - просто! :)




Hip to Piece Squares пропонує прикрасити ґудзиками шпильки для волосся. А блоґ Little Birdie Secrets має схожу ідею - тільки для звичайних резинок. До речі, як обтягнути ґудзик тканиною (українською!) - читайте тут.


Ну що ж, вдалого ґудзування! ;)

5 коментарів:

  1. я також постараюся зробити щьось схоже!!!!дякую за ідею

    ВідповістиВидалити
  2. яскраво ))) я вже давненько збираю потрохи матеріали на пост по гудзикам ))) у вас побачила "річ" котрої у мене поки не було ))))
    Люблю усе ЯСКРАВЕ !!!

    ВідповістиВидалити