понеділок, 2 лютого 2009 р.

Зроблено руками

В холодні зимові дні дуже хочеться зробити щось своїми руками. Тому що річ, виготовлена власноруч, завжди несе якусь частинку особливого тепла і затишку. Крім того, коли хочеш зробити подарунок якійсь особливій людині, що може бути краще штампованих речей? Звісно, створений з любов'ю хендмейд :)

Про що ж буде цей блог? Та, певно, про все цікаве і яскраве, що можна зробити своїми руками. Також постараюся дати корисну інфу про те, де, що і по чому можна купити для творчості, зокрема у львівських магазинах. Сподіваюсь, блог знайде своїх читачів :) Творіть у своє задоволення і будьте оригінальними! :)

4 коментарі:

  1. .....................................
    привіт!

    дякую за коментар на моєму блозі щодо трьох добрих ангелів. зараз я переробляю цей блог тому майже все познімала.

    я так тішуся шо побачила твій блог! то так гарно. вітаю тебе, бо ти займаєшся дуже хорошою справою - пояснюєш людям як можна зробити посто і легко шось гарне.

    я теж люблю робити всяку всячину своїми руками і від самого процесу роблення чогось гарного шалено тішитись. а в магазині для тканин, канцерському, світі паперу, здається, могла би жити.

    тому тішуся твоїм блогом. чекаю поповнення і ше раз вітаю.

    і.п.

    ......................................

    ВідповістиВидалити
  2. дякую за теплі слова :) приємно знати, що комусь цікаво читати мою писанину - це якось аж надихає :) а мене, до речі, теж Іриною кличуть, так що - будьмо знайомі! ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже хороший сайт, приємні люди, класні ідеї... просто супер)

    ВідповістиВидалити