пʼятницю, 20 лютого 2009 р.

Мульти-рамка для фото

Напевно, в кожного з вас знайдеться декілька красивих фотографій. Таких, які нагадують про щось дуже-дуже хороше і які можна скласти у цілу історію :) Не гайте часу - повісьте їх на стіну з допомогою ось такої мульти-рамки!

А робиться така мульти-фоторамка зовсім нескладно! Перш за все, нам потрібні ось такі дерев'яні нефарбовані рамки різних розмірів:

У прикладі використовуються 3 рамки розміром 20x25 см і 7 рамок розміром 10x15 см виробництва IKEA. У Львові IKEA поки що не продають, але подібні рамки можна пошукати на Вернісажі.

Додаткові матеріали:
  • світлий маркер або олівець
  • клей для дерева
  • декілька затискачів
  • фарба і пензлик
  • газета
Інструкції:

1. Викладаємо рамки у такому порядку, в якому заманеться :)

2. Тепер позначаємо маркером або олівцем місця стику рамок.

3. Кладемо рамки на газету і починаємо склеювати між собою, для надійності притискаючи ось такими затискачами (можна придбати в будівельних магазинах):

4. Коли рамки добре склеяться, починаємо фарбувати. Можете використовувати акрилові фарби, а хочете - спробуйте розфарбувати балончиком. І зовсім не обов'язково використовувати один колір - тут все залежить від вашої фантазії!

5. Уважно слідкуємо, чи зафарбовані всі внутрішні сторони рамок.

6. Коли фарба висохне - вставляємо фотографії. От і усе. Тепер лишилося повісити нашу рамку на стіну, або ж презентувати якійсь хорошій людині :) Успіхів!

Підглянуто у CraftStylish.

8 коментарів:

  1. Очень интересная идея, Ириш!
    Мне понравилась!
    К тому же можно каждую рамку разукрасить другим цветом, либо же зажекупажить интересным мотивом! Будет здорово!
    Все ищем рамки и за работу!
    П.С. А фотографа вы знаете где найти! ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Хороша ідея :), щось я ніколи не думала поєднувати рамки таким чином, дякую за ідею :))))

    ВідповістиВидалити
  3. так ідея ж насправді не моя :)))) але тільки уяви, скільки може бути варіантів отакої-от рамки - будь-якого кольору, будь-якої форми - цілий простір для експериментів! ;)

    ВідповістиВидалити
  4. То нічо, що ідея не твоя :) натхнення можна черпати звідки завгодно. От я часом побачу якусь кльову ідею, думаю дай і собі щось таке зроблю, сідаю творити, і в процесі переробляю на свій лад, іноді навіть краще виходить.

    ВідповістиВидалити
  5. я і собі таку зробив, тільки на 20 світлин + додав квадратні рамки і пофарбував під хром. Такі рамки можна на вернісажі знайти

    ВідповістиВидалити
  6. Ідея класна. єдине що вивести ідеально рівно на одній поверхні буде складнувато, може бути зсув рамок у горизонтальній площині на кілька міліметрів туди-сюди.

    є готові продають, вже пофарбовані мультирамки з дерева, Руноко виробник, в магазині бачив, в руках потримав - якість хороша.

    ВідповістиВидалити