середу, 14 жовтня 2009 р.

Шкарпетка + уява = хендмейд?

От ви використовуєте шкарпетки по прямому призначенню? Я так, а дарма - адже, виявляється, з них можна зробити цілу купу прикольних речей :) Пропоную вашій увазі декілька "шкарпеткових" ідей.

"Що це?" - питатиме вас якийсь випадковий гість, коли перший раз побачить таку вазу. "Шкарпетка" - скажете ви. "Ну я б до такого не додумався" - скаже він і буде правий :) Якщо любите дивувати оточуючих - шукайте інструкції у фотографіях на Design*Sponge.





Подібна ідея від Love, Honor and Cherish - цього разу для квіткових горщиків. Не знаю як вам, а мені ну дуууже подобається! :)



Дизайнери з chris&ruby вважають, що вашим стільчикам теж холодно взимку :) І придумали шкарпетки для них! Тут має місце і практична сторона - так підлога буде менше дряпатися. Тож чом би й ні? ;)

Шкарпеткові монстрики з кишеньками - кльовий спосіб презентувати щось маленьке в, погодьтеся, зовсім нетрадиційний способ :)) І зробити їх - ну раз плюнути! Детальні фотоінструкції є на 13th Street Studio.

А мавпенят, зроблених з шкарпеток, думаю, бачили всі з вас. На flickr є аж ціла група "за інтересами", яка так і називається - sockmonkey. І ці іграшки просто неймовірні!








На завершення хочеться сказати, напевно, банальну, але все-таки правильну річ - матеріалами для творчості може бути що завгодно, варто лише роззирнутися навколо :) Тож творчого вам натхнення!

3 коментарі:

  1. Дуже цікаво, варто спробувати щось таке зробити.. )

    ВідповістиВидалити
  2. Це останній запис? Хотілось би ще...
    У нас на Ханіках багато творчих особистостей... вам би до нас приєднатись...
    http://haniki.com.ua/article.php?id=5

    ВідповістиВидалити