середу, 1 квітня 2009 р.

Великдень не за горами!

Світле свято Великодня вже зовсім скоро! Потрібно як слід приготуватись до нього ;) Пропоную на ваш розгляд декілька цікавих і доволі простих у реалізації ідей.

retro mama розказує, як пошити ось такі великодні яйця з кольорової тканини. Потрібно мати: клаптики тканини, синтепон або інший матеріал для набивки, ножиці, голку з ниткою і шаблон. Інструкція у фотографіях знаходиться тут.






Martha Stewart пропонує зробити таку просту великодню гірлянду. Просто роздруковуємо шаблон і вирізаємо фігурки з кольорового паперу чи картону. Потім робимо по 2 дірки на кожній фігурці і скріплюємо їх ниткою. Готово! :) А ще таким зайчиком можна прикрасити пакетики для подарунків, вітальні листівки - все, що заманеться! :)


Якщо ви любите вирощувати маленькі вазонки, то зробіть їм ось такі горщики з яєчної шкаралупи. Дуже просто і дійсно по-великодньому! :) Інструкції у фотографіях і ще більше ідей до свята шукайте на Better Homes and Gardens.




Кумедне великоднє курчатко від WhipUp. Щоб зробити таке чудо, потрібно мати: основну тканину для тіла; контрастну тканину для животика і крил, ніжок і дзьобу; фетр або кашемір: жовтий для зовнішнього ока і лапок, білий для внутрішнього ока, оранжевий для гребінця; нитки; 2 ґудзики (для очей); синтепон або інший наповнювач.

Повна інструкція (англійською мовою) знаходиться тут, а шаблони усіх деталей курчатка у форматі pdf тут.

А як вам такий зайчик? Милий, правда? ;) Насправді це коробочка для маленького подарунка! Детальна інструкція у фотографіях - на Inky Antics.


Ну от і все! Сподіваюсь, ідеї вам сподобались :)

Немає коментарів:

Дописати коментар