середу, 14 жовтня 2009 р.

Шкарпетка + уява = хендмейд?

От ви використовуєте шкарпетки по прямому призначенню? Я так, а дарма - адже, виявляється, з них можна зробити цілу купу прикольних речей :) Пропоную вашій увазі декілька "шкарпеткових" ідей.

"Що це?" - питатиме вас якийсь випадковий гість, коли перший раз побачить таку вазу. "Шкарпетка" - скажете ви. "Ну я б до такого не додумався" - скаже він і буде правий :) Якщо любите дивувати оточуючих - шукайте інструкції у фотографіях на Design*Sponge.





Подібна ідея від Love, Honor and Cherish - цього разу для квіткових горщиків. Не знаю як вам, а мені ну дуууже подобається! :)



Дизайнери з chris&ruby вважають, що вашим стільчикам теж холодно взимку :) І придумали шкарпетки для них! Тут має місце і практична сторона - так підлога буде менше дряпатися. Тож чом би й ні? ;)

Шкарпеткові монстрики з кишеньками - кльовий спосіб презентувати щось маленьке в, погодьтеся, зовсім нетрадиційний способ :)) І зробити їх - ну раз плюнути! Детальні фотоінструкції є на 13th Street Studio.

А мавпенят, зроблених з шкарпеток, думаю, бачили всі з вас. На flickr є аж ціла група "за інтересами", яка так і називається - sockmonkey. І ці іграшки просто неймовірні!








На завершення хочеться сказати, напевно, банальну, але все-таки правильну річ - матеріалами для творчості може бути що завгодно, варто лише роззирнутися навколо :) Тож творчого вам натхнення!
Читати далі...

вівторок, 13 жовтня 2009 р.

Про затишне

Ех.. Осінь прийшла і за вікном стало так холодно, непривітно і сіро.. В таку пору зовсім не хочеться нікуди виходити, а лише сидіти вдома, загорнувшись у теплого коца і обклавшись купою м'якеньких подушок. Саме про подушки і буде мій сьогоднішній пост - може вам стане трішки тепліше і затишніше :)

Ця сонячна фетрова подушка просто вразила мою уяву! Вона навіть на фото виглядає такою м'якою, такою пухнастою, такою.. Якщо сподобалась і вам - детальні інструкції шукайте на Etsy.

Що скажете? ;) Нехай практичної користі від такої подушки небагато, але в якості подарунку, думаю, це те, що треба! Уявіть, як приємно буде комусь отримати цілу купу подушок, з яких можна скласти своє ім'я. Автор - naked sewing.

А ця подушка, як на мене, ну просто абсолютне збоченство! :) Треба бути справжнім фанатом ґудзиків, щоб пришити їх аж стільки! :) Але тим не менше - CraftStylish +5 за ідею.



І ще одна ідея від цього ж блогу - звичайна біла подушка, але декорована такими кльовими стрічками! Просто і геніально :) Туторіал англійською знаходиться тут.

Скажіть, що ви робите зі светриками, що вам набридли? Викидаєте? Яке марнотратство! :) А практичні люди зроблять з непотрібного светрика м'яку симпатичну подушку! Деталі - на MintBasil.

А отака подушка виглядає дуже ефектно, але її хіба поставити на поличку і любуватися нею здалеку - виглядає вона ну дуже вже тендітною :) Все одно подобається? Тоді гайда на Peacock Chic за детальними інструкціями!

На flickr
- моєму постійному джерелі натхнення - є 2 найбільші групи щирих прихильників подушок - Cushions та my lovely pillow. Там ви знайдете ну дуууже багато класних і абсолютно неповторних речей! :)




І на завершення - підбірка цікавих і кумедних подушок від luxury.uz. Ну от, зрештою, і все - хорошого вам настрою! :)
Читати далі...